Hart voor Kids

We organiseren regelmatig activiteiten voor de kinderen van IJmuiden. Ieder jaar hebben we in de eerste week van de zomervakantie een Hart voor Kids week. Drie middagen zijn we te vinden op het veldje aan het Gijzeveldplantsoen. Samen met City Shapers en stichting Welzijn Velsen organiseren we deze week. Er is een springkussen, er zijn spelletjes, een grote knutseltafel, je kunt geschminkt worden en we vertellen op een leuke en interactieve manier een bijbelverhaal. Iedere middag is er een limonade met wat lekkers en de week wordt afgesloten met pannenkoeken! 

 

 

Door het jaar hebben zijn er nog meer kinderactiviteiten. Verschillende middagen zijn we weer te vinden op het veldje voor sport en spel. 

Met Sint Maarten kun je ons vinden op de hoek van de Bellatrixstraat en de Orionweg. Hier krijg je wat lekkers namens Hart voor IJmuiden als je langskomt met je lampion. 

Vlak voor kerst is er een kerstspeurtocht door IJmuiden. Op verschillende plekken door de stad zijn de gebeurtenissen van de geboorte van Jezus uitgebeeld door middel van een toneelstuk.